Alla inlägg den 11 augusti 2008

Av Maria - 11 augusti 2008 18:30

Efter denna helgen är jag mer än färdig, att få ut över 30 tusen är inte värt allt detta, men jag måste jag ska betala lagfarten på huset på fredag vi flyttar in i vårt hus nu på lördg och det är helt underbart per hr fått ett trist garage kännas som att jag vill byta jobb till bilmekaniker vitt här o hyllor där och nya saker där, så nu så ska jg sy gardin in dit oxå.:)

Jag skulle ha jobbat på fredg är mer än slut nu, jag vill bryta ihop men jag visar inget utan mosr och stänger av mig själv. Men idag sten somande jag på min 20 minuters rast blev sovande i 45 minuter.

Jag ser för visso fram emot helgen trotts sena dagar och tidiga morgonar så är det för min egen borgs skull, mitt egna slott.

Ute rummet är jätte jätte mysigt nu när per har målat om och fixat där. Och till och med krukorna har blivit dit satta;)

Bilder kommer eller inte. Vill ge er smak prov men vill inte bjud in alla till mitt hus oinbjudna..

Jag ska om ett par veckor även med pers syrra till GKS och ikea igen:)

En skojjig sk oxå, träffa en tjej i helgen på jobbet som var hel go som jag tänkte haffa tag i fler gånger under arbets tid och även privat. Så jag måste dra...ska spåna lite sen fixa mat inför imorgon till jobbet...

Ovido - Quiz & Flashcards