Alla inlägg den 19 juli 2008

Av Maria - 19 juli 2008 21:24

Ja så illa är det inte som det låter, men iallfall så drog jag och P iväg innan åtta imorses.. Fick en försenad paket från hans syrra, ett fruktfat av design som är sååå sött, i svart har inte haft ekonomi att köpa men nu fick jag det.:)

Ska fylla det med röda äpplen eller gröna ni ska få se på smakprov sen ja lovar er...

Men nu åter till det bästa... Mitt vardagsrum är snart i sin fulla prakt klart. en matta fattas en stor röd som ska ge mitt pampiga vardagsrum den färgen som krävs.

Det är kul att finna slut pillret innan starten typ. Tyger har köpts idag för 1000 spänn 11 meter tyg till vardagsrummet blev det... Och en skänk en sideboard p hade problem att sitta i bilen att köra för de långa benen han har så jag fick ta och köra, i alingsås fann vi den detaljen ja sökt i perfekt höjd perfekt modell.. Och per pruta den 700 spänn oxå:) bra bra i en möbel butik HAHA så kan de gå...

efter min bh flash i videobutiken igår så finns de inget som känns genant mer...

Men nu känns de fin fint att flytta snart. Köket i lägenheten ekar för att vårat mindra köksbord är borta, så nu är de att äta i vardagsrummet.

På ikea var vi i 2 timmar och letade lågenergi lampor och små kraffs ltie ramar blev med men vissa saker väntar vi med ..

sarvetter diskborstar mm slängdes ner men 2 av lamporna ja suktade efter får vi vänta med lite sa per...

gick som sagt åt en del idag...

Mina födelsedags pengar är förbrukade med dubbel pott. Men jag får snart lön, och den är mer än välkommen må jag säga...

Ska packa ner lite mer i lådor nu.


En gång lidköpings bo alltid lidköpings bo. Det stämmer...

En dag har gått i stress och i inredningens tecken men jag är super glad över dagen. min skänk är så fin...:) mina lampor oxå till taket och tygerna.. MUMMSAN!!



Ovido - Quiz & Flashcards